Meer leren in minder tijd en tóch beter onthouden, wie wil dat niet?
De overgang van de basisschool naar de middelbare school is voor veel leerlingen een sprong in het diepe; ineens heb je wel 10-15 vakken waar je huiswerk voor krijgt en moet je van de één op andere dag een meester in het plannen en organiseren van je huiswerk zijn.

Ook kan het zijn dat de middelbare school nog voor je te doen was, maar dat je nu tijdens je studie vast loopt op een goeie planning en het snel en efficiënt kunnen verwerken van de enorme hoeveelheid studiestof.

Tijdens de cursus krijg je meer grip op je huis- of studiewerk door dit beter te plannen en organiseren. Daarnaast krijg je inzicht in jouw manier van leren en technieken om dit te verbeteren. Zo leer je 2-4x sneller lezen, samenvatten met behulp van mindmaps en beter onthouden dankzij geheugentechnieken.

De volgende vragen worden tijdens de cursus beantwoord:
– Hoe pak ik het beste mijn huiswerk aan?
– Hoe bouw ik het leren voor een proefwerk of tentamen op?
– Hoe leer ik sneller te lezen en tegelijkertijd beter te onthouden?
– Hoe kan ik hetgeen ik leer, langer onthouden?
– Hoe maak ik een haalbare planning?
– Hoe maak ik leren leuker?

Voor middelbare scholieren en studenten
De cursus is geschikt voor leerlingen van middelbare scholen van VMBO TL t/m VWO en studenten van HBO en universiteit.
Ook voor leerlingen en studenten met dyslexie, AD(H)D en hoogbegaafdheid is de cursus uitstekend geschikt.

In 6 weken naar jouw eigen leersysteem
Tijdens de cursus gaan we eerst kijken naar jouw huidige manier van leren, hoe lang kun je je concentreren, op welk moment van de dag leer je het best en op welke manier. We beginnen de eerste les ook meteen met snellezen zodat we aan het eind van de cursus kunnen meten hoeveel sneller je bent gaan lezen. Verder komen tijdens de cursus aan bod: mindmappen, speedlearning, geheugentechniek, timeboxing en timemanagement.

 • Voor wie?
  Alle middelbare scholieren van VMBO-TL t/m gymnasium

 • Wat?
  Zes lessen van anderhalf uur
  Kosten: € 279,95 inclusief materiaal en werkboek.

 • Inhoud
  Snellezen, samenvatten, mindmap maken, plannen en leren leren.

Wat levert het op?
Jouw investering in deze cursus is 6x een uur les en 6 weken lang 15 minuten per dag oefenen, 6 dagen per week, in totaal dus 15 uur van je tijd, maar wat levert jou dat uiteindelijk op?

 • Elk boek dat je leest lees je in de helft van de tijd, dus als je normaal in 6 uur een boek uitleest, doe je dat na de cursus in 3 uur, reken maar uit hoeveel tijd dat scheelt voor je complete boekenlijst!
 • In één keer je lesboek lezen en samenvatten zodat je het voor een proefwerk of tentamen niet allemaal weer opnieuw hoeft door te nemen.
 • Makkelijk, snel en overzichtelijk samenvatten in een mindmap,
 • Weten hoe je met elk soort huiswerk om moet gaan, van woordjes leren tot een werkstuk maken, van sommen maken tot een proefwerk of tentamen leren

Jouw winst: Meer en makkelijker leren in minder tijd.

Meer informatie of meld je direct aan